Informeer mij hierover als dat lukt. Helaas laat mijn planning het niet toe om de verloren tijd in te halen, dus dat betekent een kortere training. Kom daarom vooral op tijd.

Als je verhinderd bent kun je annuleren tot 24 uur voor aanvang van de sessie. Zonder annulering of als je niet komt, dan wordt de training in rekening gebracht of in mindering op het afgenomen pakket.

Wanneer je hebt gekozen hoeveel trainingen je wilt afnemen en het kennismakingsgesprek is geweest, dan is de volledige betaling voor de eerste training verschuldigd. Bij een losse training is de betaling verschuldigd voor de aanvang van de training.

Ik werk uitsluitend op afspraak, zodra je het <a href="/contact">contactformulier</a> hebt ingevuld neem ik contact op om deze afspraak in te plannen.

Kies voor comfortabele sportkleding en sportschoenen. Neem ook een handdoek en een flesje water mee.

Je kunt samen trainen met wie je wilt, dit wordt ook duo training of small group training genoemd. Op deze manier kun je de kosten delen, maar heb je wel het voordeel van persoonlijke begeleiding. Kijk hier voor meer informatie over duo of small group training.

Dit wordt duidelijk in het kennismakingsgesprek. De frequentie hangt af van jouw wensen, beschikbaarheid en budget.

Hoe vaak je personal training kunt doen, hangt af van verschillende dingen zoals: jouw sportdoelen, beschikbaarheid en budget. In het kennismakingsgesprek bespreken we dit met elkaar.

Zeker, het sportschema wordt op jou persoonlijk afgestemd. De oefeningen tijdens de training ook en dan gaan we samen aan de slag, ongeacht wat jouw doelen zijn. Dit doen we stapsgewijs op een voor jouw passend tempo.

Dat is geen enkel probleem. Ik werk met iedereen en pas de training aan op het niveau wat voor jou goed is. Gaandeweg zie je resultaat en merk je dat je conditie verbetert.