Persoonlijke aandacht in groepsverband

Ervaar een persoonlijke training in een groepssetting. Deze trainingen behouden de persoonlijke aandacht en begeleiding van de 1 op 1 training, met het extra voordeel van teamspirit. Ook zijn de kosten lager omdat je deze met de groep deelt. De trainingen zijn gericht op kracht en conditie, terwijl ze worden aangepast aan de individuele behoeften en capaciteiten van de groepsleden. Small group training is geschikt voor groepen van drie tot zes personen.

Small group training Almere stad

Pakketten

Small group

Op aanvraag
 • Vanaf € 10 per les p.p.
 • 4 - 6 personen
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk programma

Start deze week nog

met Personal training

Vul onderstaand formulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

  captcha

  Personal training

  Recensies

  Small group training Almere Fitbytreff Andy Tjin
  Andy

  Treffel is een trainer die heel goed kan inschatten wat jou lichaam aankan. Hij weet je elke week weer te motiveren om alles te geven. Hij is heel professioneel met veel humor. Het mooiste is ook zijn uitleg. Hij legt heel goed uit wat hij van je wilt en hoe je het moet uitvoeren. Zijn trainingen zijn ook altijd variërend. Als je fit en sterk wilt worden ben je bij Treffel op het goede adres.

  Personal training almere Fitbytreff Femme en Treffel
  Femme

  Ik ben blij dat ik Treff na al deze jaren heb gevonden als PT. Ik heb zoveel gyms en zoveel andere PT geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis, gezien en gehoord. Zijn begeleiding is super professioneel en hij laat je nooit meer doen dat dat je aankunt, maar pusht je wel tot het uiterste!

  Personal training almere Fitbytreff Yashica
  Yashica

  Ik train nu een paar maanden met Treffel bij Fitbytreff. Het is echt fijn om daar te trainen, omdat hij het onderste uit mijn kan weet te halen. Ik ben niet de makkelijkste maar daar trekt hij zich niks van aan. Hij zet door en daardoor zet ik door. En zo hoort het bij Personal training. Als je een goede trainer zoekt dan is Fitbytreff echt een aanrader.

  Lima

  Pt met Treff is hoe het hoort te zijn. Je wordt uitgedaagd, het is afwisselend, je bereikt progressie. Hij haalt het beste van je naar boven. Hij is deskundig en weet daarom wat die doet. Ten slotte doet hij dit met enorm veel humor en gezelligheid. Ik raad hem aan als personal trainer.

  Personal training almere fitbytreff Daniel
  Daniël

  Ik train nu meer dan 7 jaar met Treffel. Hij traint mij allround, van kickboksen, crossfit, (spier)conditie tot en met kracht. Treffel is een goede motivator en naast dat hij de sport serieus neemt, lachen we ons met regelmaat de buikspiertjes strak!