Small group training Almere Fitbytreff Andy Tjin
Andy
Small group training + Personal training

Treffel is een trainer die heel goed kan inschatten wat jou lichaam aankan. Hij weet je elke week weer te motiveren om alles te geven. Hij is heel professioneel met veel humor. Het mooiste is ook zijn uitleg. Hij legt heel goed uit wat hij van je wilt en hoe je het moet uitvoeren. Zijn trainingen zijn ook altijd variërend. Als je fit en sterk wilt worden ben je bij Treffel op het goede adres.

Treffel en Ella personal training in Almere FitByTreff
Ella
Small group training

Een trainer die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het moment dat jij al heb opgegeven weet hij alsnog kracht uit je te halen waardoor je grenzen blijft verleggen. Een gedisciplineerde trainer met sociale vaardigheden en humor…!!!

Personal training almere Fitbytreff Femme en Treffel
Femme
Personal training

Ik ben blij dat ik Treff na al deze jaren heb gevonden als PT. Ik heb zoveel gyms en zoveel andere PT geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis, gezien en gehoord. Zijn begeleiding is super professioneel en hij laat je nooit meer doen dat dat je aankunt, maar pusht je wel tot het uiterste!

Personal training almere Fitbytreff Yashica
Yashica
Personal training

Ik train nu een paar maanden met Treffel bij Fitbytreff. Het is echt fijn om daar te trainen, omdat hij het onderste uit mijn kan weet te halen. Ik ben niet de makkelijkste maar daar trekt hij zich niks van aan. Hij zet door en daardoor zet ik door. En zo hoort het bij Personal training. Als je een goede trainer zoekt dan is Fitbytreff echt een aanrader.

Rolien
Small group training

Keihard trainen alles uit jezelf halen. Personal trainer in Almere Treffel zorgt voor die extra push, zodat je net een beetje meer doet dan je denkt aan te kunnen. Met zijn energie, enorme positiviteit en diversiteit aan oefeningen zorgt hij ervoor dat een training nooit voorspelbaar is. Zijn professionaliteit showt tijdens de uitleg van de oefeningen.

Joëlle
Duo training

Als je opzoek bent naar een personal trainer die ervoor zorgt dat je het uiterste uit je sportsessie kan halen, ben je bij treffel op het juiste adres. Tijdens de training wordt je uitgedaagd, gemotiveerd en je zelfverzekerdheid geboost. Daarnaast is er een balans van gezelligheid en serieusheid, zo heb ik meerdere keren niet alleen spierpijn van het lachen

Lima
Personal training

Pt met Treff is hoe het hoort te zijn. Je wordt uitgedaagd, het is afwisselend, je bereikt progressie. Hij haalt het beste van je naar boven. Hij is deskundig en weet daarom wat die doet. Ten slotte doet hij dit met enorm veel humor en gezelligheid. Ik raad hem aan als personal trainer.

Suzanne
Duo training

Ik ben bij FitbyTref gaan trainen om fysiek fit te worden. Door te trainen met Treffel ben ik zowel fysiek, conditioneel als ook mentaal sterk geworden. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en zo persoonlijk afgesteld dat je het maximale uit jezelf gaat halen. Treffel gaat serieus te werk serieus; hij maakt geen grappen (jawel hoor wordt ook gelachen) echter opgeven is voor Treffel geen optie. Zijn focus is bij jou, voor jou. Nothing beats Treffel!

Personal training almere fitbytreff Daniel
Daniël
Personal training + Duo training

Ik train nu meer dan 7 jaar met Treffel. Hij traint mij allround, van kickboksen, crossfit, (spier)conditie tot en met kracht.

Treffel is een goede motivator en naast dat hij de sport serieus neemt, lachen we ons met regelmaat de buikspiertjes strak!

Chelsea
Duo training

Altijd leuke en gevarieerde work outs! Het is ook heel fijn dat je kan aangeven waar je graag aan wilt werken en dat dan meteen op gepakt wordt.
Ook al ben ik soms niet gemotiveerd, weet Treffel het toch altijd uit mij te halen.