Fit en veilig personal trainen?

Wil je ondanks de huidige situatie toch op een veilige manier fitter worden, afvallen of simpelweg je conditie verbeteren? Dan ben ik graag de oplossing die jij nodig hebt! Als personal trainer ben ik graag jouw weg naar verbetering. Ook in deze tijd kun je buiten met mij op een veilige manier, Covid-proof, in duo’s of persoonlijk komen trainen. Heb je dus hulp nodig om jouw persoonlijke doel te bereiken en wil je op een veilige manier buiten trainen? Neem dan contact op met mij!

Ik kan ook op locatie training komen geven!

Bereik je doelen met plezier

Heb je moeite met sporten, is het lastig te combineren met je gezin en dagelijkse activiteiten, wil je afvallen of je conditie verbeteren of gewoon fit(ter) worden? De oplossing hiervoor is personal training met Treffel Veerkamp. Sporten helpt, het geeft meer energie en zorgt ervoor dat je je beter voelt.

Als personal trainer en sportliefhebber ben ik ervan overtuigd dat persoonlijke doelen haalbaar zijn met een goede voorbereiding en begeleiding. Met veel plezier help ik jou om jouw doelen te bereiken en welzijn te verbeteren. Elke training is persoonlijk en op maat gemaakt. In mijn trainingen motiveer en inspireer ik jou en help ik je op naar een gezonder leven.

Personal training Fitbytreff in Almere stad

Neem Contact met mij op

Bekijk de pakketten onderaan deze pagina of neem geheel vrijblijvend contact met mij op om je wensen en mogelijkheden te bespreken via onderstaande contactgegevens

FitByTreff
info@fitbytreff.com
+31 6 50 83 08 36

Personal training Fitbytreff in Almere stad

Voor elk wat wils

Ik help klanten van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus met het verliezen van gewicht, het opbouwen van (spier)kracht en conditie. Tevens kan ik helpen de mobiliteit na blessures te verbeteren. Gedurende mijn sportcarrière heb ik zelf diverse blessures opgelopen en ben daar goed van hersteld. Daarnaast geef ik ook informatie over de oefeningen en waar nodig voedingsadvies. Ik kan sportvragen beantwoorden of onderzoek doen naar de vragen waar ik niet direct antwoord op heb. Met enthousiasme kijk ik uit naar onze samenwerking. Let’s get personal!

Pakketten

Personal 10

525,-
 • Intake gesprek
 • 10 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2 personen mogelijk

Personal 20

950,-
 • Intake gesprek
 • 20 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2-3 personen mogelijk

Personal 30

1275,-
 • Intake gesprek
 • 30 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2-3 personen mogelijk

Small group

v.a. €10,-
 • Intake gesprek
 • 20 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 4 - 6 personen

Start deze week nog

met Personal training

Vul onderstaand formulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

  Personal training

  Recensies

  Small group training Almere Fitbytreff Andy Tjin
  Andy

  Treffel is een trainer die heel goed kan inschatten wat jou lichaam aankan. Hij weet je elke week weer te motiveren om alles te geven. Hij is heel professioneel met veel humor. Het mooiste is ook zijn uitleg. Hij legt heel goed uit wat hij van je wilt en hoe je het moet uitvoeren. Zijn trainingen zijn ook altijd variërend. Als je fit en sterk wilt worden ben je bij Treffel op het goede adres.

  Personal training almere Fitbytreff Femme en Treffel
  Femme

  Ik ben blij dat ik Treff na al deze jaren heb gevonden als PT. Ik heb zoveel gyms en zoveel andere PT geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis, gezien en gehoord. Zijn begeleiding is super professioneel en hij laat je nooit meer doen dat dat je aankunt, maar pusht je wel tot het uiterste!

  Personal training almere Fitbytreff Yashica
  Yashica

  Ik train nu een paar maanden met Treffel bij Fitbytreff. Het is echt fijn om daar te trainen, omdat hij het onderste uit mijn kan weet te halen. Ik ben niet de makkelijkste maar daar trekt hij zich niks van aan. Hij zet door en daardoor zet ik door. En zo hoort het bij Personal training. Als je een goede trainer zoekt dan is Fitbytreff echt een aanrader.

  Lima

  Pt met Treff is hoe het hoort te zijn. Je wordt uitgedaagd, het is afwisselend, je bereikt progressie. Hij haalt het beste van je naar boven. Hij is deskundig en weet daarom wat die doet. Ten slotte doet hij dit met enorm veel humor en gezelligheid. Ik raad hem aan als personal trainer.

  Personal training almere fitbytreff Daniel
  Daniël

  Ik train nu meer dan 7 jaar met Treffel. Hij traint mij allround, van kickboksen, crossfit, (spier)conditie tot en met kracht. Treffel is een goede motivator en naast dat hij de sport serieus neemt, lachen we ons met regelmaat de buikspiertjes strak!