Personal training Almere

Heb je lange tijd stilgezeten en ben je weer toe aan wat beweging? Wil je afvallen, je conditie verbeteren of gewoonweg fitter worden? FitbyTreff is dé personal trainer in Almere die jou de training biedt die je nodig hebt. Samen met Treffel Veerkamp ga je aan de slag om je lichaam op het niveau te brengen hoe jij het graag wil hebben. Binnen de kortste keren zit jouw lichaam weer vol met energie!

Ik kan ook op locatie training komen geven!

Personal training Fitbytreff in Almere stad

Personal training pakketten

Personal 10

575,-
 • €57.50 per les
 • Intakegesprek
 • 10 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

Personal 20

1050,-
 • €52.50 per les
 • Intakegesprek
 • 20 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

Personal 30

1500,-
 • €50 per les
 • Intakegesprek
 • 30 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

FitbyTreff: jouw personal trainer in Almere

FitbyTreff is er als fitness coach in Almere van overtuigd dat het met een goede voorbereiding en de juiste begeleiding mogelijk is om de persoonlijke doelen te halen. Iedere training is persoonlijk en op maat gemaakt en iedere keer weer word je gemotiveerd een geïnspireerd om uiteindelijk gezonder te kunnen leven. Niet alleen in de gym kan er worden getraind; als je er behoefte aan hebt, kan FitbyTreff ook op locatie komen.

Personal training op locatie

Niet alleen in de gym kan er worden getraind; als je er behoefte aan hebt, kan FitbyTreff ook op locatie komen. Of je nu liever traint in je eigen huis, in een plaatselijk park of ergens anders, onze ervaren personal trainer, Treffel, staat voor je klaar. Met persoonlijke begeleiding en aangepaste trainingssessies zorgen we ervoor dat je jouw fitnessdoelen kunt bereiken op een locatie die voor jou het meest geschikt is.

Verschillende pakketten personal training fitness

Wil je tien keer personal training in Almere krijgen of ga je liever vaker trainen? Bij FitbyTreff is het mogelijk om te kiezen uit verschillende pakketten. Zo kan je kiezen uit tien, twintig of dertig trainingen. Hoe meer trainingen je neemt bij Treffel, hoe goedkoper het wordt. Bij ieder pakket zit tevens een gratis intakegesprek inbegrepen, waarbij we zullen bespreken hoe jij het liefst getraind wilt worden. Bovendien wordt er bij ieder pakket een persoonlijk programma opgesteld, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we samen jouw doelen kunnen bereiken.

FitByTreff
info@fitbytreff.com
+31 6 50 83 08 36

Hoe gaat personal training in z’n werk?

Iedere training bij deze fitness coach in Almere duurt 60 minuten, waarin je aan de slag gaat met afwisselende en uitdagende oefeningen. Wanneer je het pakket van dertig trainingen bestelt, krijg je bovendien een uniek FitbyTreff t-shirt. Je kunt dan het te betalen bedrag (€1275,-) ook nog eens in termijnen betalen. Naast personal training is het ook mogelijk om duo trainingen of small group trainingen (4 tot 6 mensen) te doen. In de professioneel ingerichte PT-ruimte bij deze personal trainer in Almere staan de nieuwste apparaten en trainingsmaterialen, dus er is veel mogelijk.

Verdere werkzaamheden fitness coach Almere

FittbyTreff helpt klanten van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus met het verliezen van gewicht en het opbouwen van (spier)kracht en conditie. Maar dat niet alleen: je kunt ook worden geholpen met het verbeteren van de mobiliteit na blessures. Je kunt door de personal trainer in Almere worden geïnformeerd over de oefeningen voor na het herstel en waar nodig kan je tevens worden voorzien van voedingsadvies. Bovendien worden al uw sportvragen door Treffel beantwoord!

Begin vandaag met personal training!

Wil je gezonder leven, afvallen of gewoonweg een betere conditie krijgen? En ben je op zoek naar personal training in Almere? Neem dan vooral contact op met FitbyTreff. Tijdens het gratis intakegesprek zullen we de mogelijkheden bespreken en waar mogelijk een persoonlijk programma voor je opstellen. Ook als je meer vragen hebt over FitbyTreff kan je natuurlijk altijd even het contactformulier invullen. Dan zorgen we er samen voor dat jij over een tijdje al jouw persoonlijke doelstellingen hebt voltooid!

Personal training Fitbytreff in Almere stad

Start deze week nog

met Personal training

Vul onderstaand formulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

  captcha

  Personal training

  Recensies

  Small group training Almere Fitbytreff Andy Tjin
  Andy

  Treffel is een trainer die heel goed kan inschatten wat jou lichaam aankan. Hij weet je elke week weer te motiveren om alles te geven. Hij is heel professioneel met veel humor. Het mooiste is ook zijn uitleg. Hij legt heel goed uit wat hij van je wilt en hoe je het moet uitvoeren. Zijn trainingen zijn ook altijd variërend. Als je fit en sterk wilt worden ben je bij Treffel op het goede adres.

  Personal training almere Fitbytreff Femme en Treffel
  Femme

  Ik ben blij dat ik Treff na al deze jaren heb gevonden als PT. Ik heb zoveel gyms en zoveel andere PT geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis, gezien en gehoord. Zijn begeleiding is super professioneel en hij laat je nooit meer doen dat dat je aankunt, maar pusht je wel tot het uiterste!

  Personal training almere Fitbytreff Yashica
  Yashica

  Ik train nu een paar maanden met Treffel bij Fitbytreff. Het is echt fijn om daar te trainen, omdat hij het onderste uit mijn kan weet te halen. Ik ben niet de makkelijkste maar daar trekt hij zich niks van aan. Hij zet door en daardoor zet ik door. En zo hoort het bij Personal training. Als je een goede trainer zoekt dan is Fitbytreff echt een aanrader.

  Lima

  Pt met Treff is hoe het hoort te zijn. Je wordt uitgedaagd, het is afwisselend, je bereikt progressie. Hij haalt het beste van je naar boven. Hij is deskundig en weet daarom wat die doet. Ten slotte doet hij dit met enorm veel humor en gezelligheid. Ik raad hem aan als personal trainer.

  Personal training almere fitbytreff Daniel
  Daniël

  Ik train nu meer dan 7 jaar met Treffel. Hij traint mij allround, van kickboksen, crossfit, (spier)conditie tot en met kracht. Treffel is een goede motivator en naast dat hij de sport serieus neemt, lachen we ons met regelmaat de buikspiertjes strak!