Wie ik ben

Mijn naam is Treffel Veerkamp. Op mijn 14e ben ik gestart met kickboksen en al snel veranderde mijn doel om van recreatief kickbokser wedstrijdvechter te worden. Met doorzettingsvermogen, discipline en enthousiasme heb ik dit bereikt. Ik heb partijen gedraaid van 1985 tot en met 2010. Mijn hobby werd mijn passie en sindsdien ben ik elke dag bezig met sport. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar gevoetbald op het hoogste niveau van de amateurklasse om uiteindelijk weer terug te keren naar het kickboksen. In 2009 heb ik samen met o.a. Harold Deekman de sportschool Fightmasters opgericht in Almere. Hier geef ik wekelijks groepslessen en personal training.

treffel-veerkamp-personal-trainer-in-almere
treffel-veerkamp-personal-trainer-in-almere

Fulltime personal trainer in Almere

Sinds juli 2020 heb ik een andere droom waargemaakt: ik geef nu fulltime personal training in Almere. In 2014 werd ik benaderd met de vraag of ik ook personal training kon geven. Gezien mijn brede sport ervaring heb ik ja gezegd en ben ik bij mijn klant in de woonkamer gestart. Elke week werkten we aan zijn persoonlijke doelen, elke keer een stapje verder in goed overleg. Uiteindelijk heeft hij zijn doelen bereikt: hij is afgevallen, fit geworden en zijn mentale gesteldheid en conditie zijn verbeterd. Nog steeds trainen wij wekelijks met veel plezier samen.

Mijn trainingsfilosofie: We moeten eerst kruipen voordat we kunnen sprinten.

Bekijk de promo video!

Start deze week nog

met Personal training