Ga voor duo training bij FitbyTreff

Wil je graag afvallen of heb je zin om wat meer te gaan bewegen dan voorheen, maar wil je dat liever niet in je eentje doen? En heb je een vriend of vriendin waar je graag samen mee wilt gaan sporten? Dan kan je altijd voor duo training bij FitbyTreff terecht. Onder leiding van instructeur Treffel Veerkamp kan je beginnen aan duo personal training, waarbij Treffel jou en jouw maat het beste in zichzelf naar boven laat halen. Pep elkaar op en haal het onderste uit de kan tijdens de duo training bij FitbyTreff, zodat je straks jouw lichaam op het niveau hebt wat je zelf nastreeft! Liever in een kleine groep trainen? Small group training behoort ook tot de mogelijkheden!

Duo training Almere stad

Pakketten

Duo 10

585,-
 • V.a. € 20 per les p.p.
 • Intakegesprek
 • 10 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2-3 personen mogelijk
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

Duo 20

1020,-
 • V.a. € 17 per les p.p.
 • Intake gesprek
 • 20 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2-3 personen mogelijk
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

Duo 30

1425,-
 • V.a. € 16 per les p.p.
 • Intake gesprek
 • 30 x 60 minuten
 • Persoonlijk programma
 • 2-3 personen mogelijk
 • Uniek FitbyTreff T-shirt
 • In termijnen betalen mogelijk

Start deze week nog

met Personal training

Vul onderstaand formulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

  captcha

  Personal training

  Recensies

  Small group training Almere Fitbytreff Andy Tjin
  Andy

  Treffel is een trainer die heel goed kan inschatten wat jou lichaam aankan. Hij weet je elke week weer te motiveren om alles te geven. Hij is heel professioneel met veel humor. Het mooiste is ook zijn uitleg. Hij legt heel goed uit wat hij van je wilt en hoe je het moet uitvoeren. Zijn trainingen zijn ook altijd variërend. Als je fit en sterk wilt worden ben je bij Treffel op het goede adres.

  Personal training almere Fitbytreff Femme en Treffel
  Femme

  Ik ben blij dat ik Treff na al deze jaren heb gevonden als PT. Ik heb zoveel gyms en zoveel andere PT geprobeerd, maar hier voel ik me echt thuis, gezien en gehoord. Zijn begeleiding is super professioneel en hij laat je nooit meer doen dat dat je aankunt, maar pusht je wel tot het uiterste!

  Personal training almere Fitbytreff Yashica
  Yashica

  Ik train nu een paar maanden met Treffel bij Fitbytreff. Het is echt fijn om daar te trainen, omdat hij het onderste uit mijn kan weet te halen. Ik ben niet de makkelijkste maar daar trekt hij zich niks van aan. Hij zet door en daardoor zet ik door. En zo hoort het bij Personal training. Als je een goede trainer zoekt dan is Fitbytreff echt een aanrader.

  Lima

  Pt met Treff is hoe het hoort te zijn. Je wordt uitgedaagd, het is afwisselend, je bereikt progressie. Hij haalt het beste van je naar boven. Hij is deskundig en weet daarom wat die doet. Ten slotte doet hij dit met enorm veel humor en gezelligheid. Ik raad hem aan als personal trainer.

  Personal training almere fitbytreff Daniel
  Daniël

  Ik train nu meer dan 7 jaar met Treffel. Hij traint mij allround, van kickboksen, crossfit, (spier)conditie tot en met kracht. Treffel is een goede motivator en naast dat hij de sport serieus neemt, lachen we ons met regelmaat de buikspiertjes strak!

  Ga voor een gezonder leven

  Met de juiste duo training oefeningen helpt Treffel jullie graag op weg naar een gezonder leven. Door middel van een goede voorbereiding en de juiste begeleiding wordt het mogelijk om samen met je trainingspartner jullie persoonlijke doelen te halen. Door het doen van leuke en uitdagende oefeningen, word je geïnspireerd en gemotiveerd om uiteindelijk gezonder te kunnen leven. Niet alleen in de gym van Treffel kunnen jullie aan duo training fitness doen; Fit by Treff staat er – waar nodig – ook voor open om op locatie duo personal training te geven.

  Kosten duo training

  De kosten van een duo training bij Fit by Treff zijn niet hoog. Dat komt doordat de kosten onder de deelnemers worden verdeeld. Je kunt een duo training met twee of drie personen volgen. Met drie personen zijn de kosten per persoon logischerwijs lager dan met zijn tweeën. Je kunt pakketten van 10, 20 en 30 lessen aanschaffen, waarbij je het pakket met 10 lessen met zijn tweeën dient te doen en vanaf het pakket met 20 lessen kunt kiezen of je er een extra persoon bij wilt hebben.

  Hoe meer lessen je neemt, hoe goedkoper de prijs per les is. Voor een pakket van 10 lessen rekenen we in totaal €585. Een pakket van 20 lessen kost €995 en voor 30 lessen kost het – voor twee of drie personen – €1425. 

  Hoe gaat duo training van FitbyTreff in zijn werk?

  Die pakketten bestaan niet alleen uit duo personal training. Er zit namelijk ook een intakegesprek bij inbegrepen. Hierbij zullen we bespreken hoe jullie het liefst getraind willen worden, zodat we een persoonlijk programma kunnen opstellen. De duo trainingen duren 60 minuten, waarin jullie samen met Treffel aan de slag gaan met afwisselende en uitdagende duo training oefeningen. Samen kunnen er op die manier voor zorgen dat eenieder zijn persoonlijke doelen kan behalen. In de professioneel ingerichte PT-ruimte staan de nieuwste apparaten en trainingsmaterialen, zodat het jullie aan niets ontbreekt bij deze duo training fitness.

  Verschillende leeftijden en ervaringsniveaus

  Sporters van 18 jaar of sporters van 60 jaar; het maakt bij FitbyTreff niet uit. Klanten van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus worden hier geholpen met het verliezen van gewicht. Bovendien helpt Treffel met het opbouwen van (spier)kracht en conditie en last but not least kan je worden geholpen met het verbeteren van de mobiliteit na blessures. FitbyTreff informeert je graag over de oefeningen die je na het herstel kunt doen en ook voorziet hij je graag van voedingsadvies. 

  Geïnteresseerd in duo personal training? Geef je snel op!

  Wil jij samen met je vriend of vriendin lekker sporten en volledig fit worden? Of andere doelen halen? Neem dan contact op met FitbyTreff. Tijdens het intakegesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Andere vragen over duo training bij Treffel? Je kunt altijd het contactformulier invullen. Samen zorgen we ervoor dat jullie over een tijdje weer top fit zijn!